Våtrakning På Ett Enkelt Sätt Hur Man Våtrakar Philips

När du rakar dig kommer du att känna dig mer bekväm med din folierakhyvel. När du är klar med rakning, se till att rengöra skäraren och använd en rengöringsborste för att borsta bort eventuella kvarvarande hårstrån.

Shaver intitle:how

Om en klåda eller utslag uppträder efter att ha använt ett nytt smörjmedel, sök snabb läkarvård från en hudläkare. Det är troligt att du är allergisk mot smörjningen eller att smörjmedlen såväl som andra hudvårdsartiklar orsakar din reaktion. Se när din rakapparat förvandlas till den groominghjälte du förtjänar.

Vilka Är Fördelarna Med Att Rengöra Din Rakhyvel

När rakhyveln hålls i ungefär 30° vinkel mot huden, vinklas denna skyddsstång ur vägen, vilket exponerar bladet för stubben och låter rakhyveln fungera effektivt. Mycket av inlärningskurvan när man lär sig att använda en rakhyvel är att vänja sig vid att hålla rakhyveln i rätt vinkel beneath rakning.

Att trycka för hårt hjälper dig inte att raka dig snabbare och den ökade friktionen kan orsaka hudirritation. Generellt sett är det vanligtvis bladen som är problemet när din elektriska rakapparats prestanda börjar vackla och inte själva enheten.

Steg #6: Håll Din Hud Spänd

Ett annat bra startalternativ, dessa tysktillverkade blad är relativt skonsamma—bra för killar med känslig hud. Eftersom rakhyvelns massa är det som trycker mot din hud, är vikten en viktig variabel—. Davie säger att denna relativt tunga rakhyvel är perfekt för huvudrakar och alla andra som föredrar lite mer tryck. För att öka mängden yta som är tillgänglig för rakning, dra upp näsan och tryck överläppen nedåt med pekfingret på din icke-dominanta hand. Du kan också försöka vända riktningen för din överläppsrörelse när du rakar dig. Flytta until exempel överläppen åt höger medan du rakar dig nedåt och åt vänster. Detta kommer att hjälpa till att platta ut din hud och låta mer hår exponeras för rakapparaten.

Det kan vara lite konstigt till en början om du är van vid rakhyvlar, eftersom det är meningen att du ska hålla dem i jämnhöjd med huden. Men när du väl har kommit igång kommer du att vänja dig ganska snabbt, och bra folierakapparater (som många av modellerna gjorda av Braun) kan göra den övergången ganska enkel. Eftersom folierakapparater kan användas för torrakning kan det vara ganska frestande att bara plocka upp din rakapparat och åka until stan. Även med en kapabel folierakapparat finns det fortfarande en threat att skära huden, så det är viktigt att alltid börja ren och fräsch. Rakning kan vara grov på din hud, så det är viktigt att återfukta din hårbotten efter rakning.

Hur Man Rakar Sig För Första Gången

Om din rakapparat inte kommer med en rengöringsduk, bör en pappershandduk fungera bra. Om du äger en vattentät folierakapparat kan du spela den på gehör! Om din hud är ganska tuff kan en torrrakning vara din favorit, speciellt om du har bråttom. När du definitivt är klar med rakning, snåla inte med din rutin efter rakning! Det kan vara frestande att låta den glida eftersom folierakapparater inte är särskilt irriterande, och om du har torrakat är det inte så att du har något att skölja av.

Folierakapparater använder vassa blad som rör sig i sidled extremt snabbt bakom en tunn, perforerad metallskärm. testvinnare rakapparater Jag tog mig dock aldrig i detalj an själva rakningen med en elektrisk rakhyvel, så det är dags att ta upp det.

Använd långsamma, jämna slag, och se till att skölja rakhyveln ofta för att förhindra igensättning. Raka med hårkornet för en jämnare rakning och undvik att trycka för hårt, eftersom det kan orsaka irritation och bränna rakhyvel. Så gott du kan bör du också försöka sträcka huden framför bladets väg så att bladet glider över den och inte gräva ner, vilket orsakar hack. Raka huvudet med cirkulära rörelser om du använder roterande rakapparater eller i en rak riktning med en folierakapparat. Raka dig i riktning mot din hårväxt, börja framifrån och gå until baksidan av huvudet. Kom ihåg att rakning mot säden kan orsaka hudirritation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *