Binnen De Wereld Van Drugsgebruikers Die Ongereguleerde Onderzoekschemicaliën Gebruiken

Hoewel deze medicijnen “research-chemicaliën worden genoemd, zijn ze ontworpen en verkocht voor recreatieve doeleinden. Ze worden eenvoudigweg geëtiketteerd als onderzoekschemicaliën om classificatie als gereguleerde of illegale stoffen te voorkomen.

research chemicals intitle:how

In tegenstelling tot eerder onderzoek5 waren er in geen van de Jolly Green Granules sporen van mephedrone. Beide NRG-2-producten bevatten echter 4-methylethcathinon (4-MEC) met een kleinere, sporenhoeveelheid 4-methylmethcathinon (4-MMC) of mephedrone, mogelijk als ongewenste verontreiniging, waardoor ze illegaal zijn.

Onderzoek Chemicaliën

Dit roept niet alleen vragen op over de bevoegdheid van de overheid, maar ook over de geschiktheid van de Misuse of Drugs Act uit 1971, en zelfs van de Adviesraad voor Drugsmisbruik, veertig jaar later. Het verdient de voorkeur dat “Generation Meph” toegang heeft tot een of andere vorm van evidence‐-gebaseerde informatie over wat ze consumeren, in plaats van tot geen. Over het geheel genomen zal een residentieel programma de meeste tijd kunnen besteden aan het begrijpen van iemands individuele behoeften en het bieden van een alomvattend behandelplan om deze aan te pakken.

Verschillende websites bieden nu informatie over waar u planten kunt vinden die van nature een tryptamine of fenethylamine bevatten en hoe u deze medicijnen uit planten kunt extraheren (zie Halpern, 2004). Tryptaminen en fenethylaminen kunnen via internet worden besteld by way of bedrijven die ze verkopen als “research chemicals” (McCandless, 2004; vgl. Halpern en paus, 2001; Kikura-Hanajiri, Hayashi, Saisho en Goda, 2005). Hoewel veel bekende bedwelmende medicine zoals alcohol, marihuana, heroïne en cocaïne in het hele land worden misbruikt en elk jaar talloze overdoses en chronische gezondheidsproblemen veroorzaken, worden er zonder enige take a look at nieuwe synthetische versies van deze drugs uitgebracht. Onvoorspelbare medicijnen zoals badzout of kruiden zijn de meest beruchte moderne onderzoekschemicaliën.

Wat Zijn Synthetische Medicine En Onderzoekschemicaliën?

Fabrikanten ontwerpen een nieuw medicijn dat niet wordt vermeld als een gecontroleerde of illegale stof, en ze veranderen voortdurend de formule om de rechtssystemen voor te blijven. Designerdrugs begonnen in de jaren tachtig en negentig nachtclubs en feesttaferelen te infiltreren. Het probleem werd zo ernstig dat de DEA toestemming kreeg om medicijnen als gereguleerde stoffen te plannen zodra ze op de markt kwamen. De eerste keer dat de DEA deze bevoegdheid gebruikte, was het labelen van MDMA als een gereguleerde stof.

Read more about 2mmc kopen here.

Omdat de meeste chemische verbindingen in synthetische drugs vaak onbekend zijn, zijn mensen die verslaafd zijn aan deze stoffen moeilijk te identificeren, en hebben ze een iets andere benadering van de behandeling van verslaving nodig. Residentiële behandelingsprogramma’s worden doorgaans aanbevolen voor mensen die verslaafd zijn aan synthetische drugs of onderzoekschemicaliën. Residentiële behandelingsprogramma’s zijn goed uitgerust om uitgebreide, 24-uurszorg te bieden aan individuen terwijl ze zich terugtrekken en ontgiften van synthetische stoffen. In sommige gevallen kunnen de acute ontwenningsbijwerkingen van bepaalde synthetische medication zelfmoordgedachten en -gedrag veroorzaken.

Een lijst met onderzoekschemicaliën zal bijna elke dag veranderen naarmate er nieuwe versies van chemicaliën worden ontwikkeld. Hieronder vindt u een lijst met gevaarlijke onderzoekschemicaliën (RC’s) die zijn gevonden en in beslag genomen als gevolg van gemeld middelenmisbruik en overdosering. Dodi Hathazi studeerde magna cum laude af met een BS in psychologie aan de Saint Lawrence University in Canton, New York. Ze werkt als etnograaf bij de afdeling Onderzoek naar Kinderen, Jeugd en Families van het Childrens Hospital Los Angeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *